maanantai 19. lokakuuta 2009

Pöllojä / Owls



Minä sitten rakastan näitä Alexander Henryn kankaita lapsille. Tilasin jokin aika sitten näitä ison kasan Malika & Rosasta. Pallollinen popliini on Iinulta, kuten on myös Farbenmixin Hannah -kaava. En yhtään ihmettele miksi tämä kaava oli eri ompelublogeissa niin suosittu viime talvena. Helppo tehdä ja mukava päällä. Tunikalle kaveriksi tein yksinkertaiset raidalliset veluurihousut omalla kaavalla. Veluuri on palalöytö Eurokankaasta.

I just adore these Alexander Henry fabrics for children. I bought few of them from Malika & Rosa a little while ago. Pattern is Farbenmix Hannah. Such a lovely pattern, easy to make, nice to wear. I made matching pants out of stripy velour. Pattern for pants is my own.


Meillä on nyt tultu siihen ikään, kun valokuvia ei saa otettua ilman jonkin sortin pelleilyä :D

Little lady has reached that age where no photographing can be done without goofing around :D

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

12 kommenttia:

  1. Ihana pöllökangas! Sopivasti osuu vielä velourin väritkin tuohon tunikaan. Hannahia olen ommellut itse muutamat, mutta meidän neiti ei ole vielä siinä iässä tai koossa, että oltais voitu ihan käyttöön ottaa, mutta helppo ja mukava ommeltava on tuo malli ja nättikin vielä.

    VastaaPoista
  2. Tosiaan, aivan ihana kangas. Ja Hannah-tunikasta on tullut tosi onnistunut. Voi kun osais/uskaltais tilata kankaita ulkomailtakin.. Ehkä se on meidän perheen onni/rahan säästö! - Oikein hävettää, kun tuo kaava on mulla vaan tuolla laatikossa. En viitsisi aina sanoa, että "pitäis".. Otanpa kaavan esiin, ja ompelen neidinllekin tHannah-tunikan...

    VastaaPoista
  3. Kaunis on kangas ja tunika nätti.

    Jaksan aina ihastella sivuillasi noita upeita volkkaritossuja! Niin mielisin sellaiset kerholaisellemme...

    VastaaPoista
  4. Ihana kangas! Samaisesta paikasta samaa kangasta vihreänsävyisenä on joskus tullut hankittua! ;)

    -Piia

    VastaaPoista
  5. Miten juuri pöllöt onkin niin sympaattisia?! Ihana tunika <3

    VastaaPoista
  6. Tosi söpönen kangas ja kaunis tunika:)

    VastaaPoista
  7. Suloinen on!

    Tuo Hannah on tosiaan hyvä kaava, meilläkin käytetty tosi paljon ja toimii eri kankaissakin.

    VastaaPoista
  8. Kaunis on! Juuri viikko sitten hypistelin tätäkin kangasta ihan livenä Evan luona, mutta valitsin sitten jotain muuta. Siellä paikan päällä kaikki on vielä niin paljon houkuttelevampaa kuin netissä. Viimeksi Piia ostikin tätä pöllöä vihreänä ja siitä tuli laukku! Nyt taas pakkasin Piialle mukaan Kauffmannin pöllöä.

    -Paula

    VastaaPoista
  9. Sannu: Kiitos! Joo, mukava sattuma tuon veluurin kanssa. Ostin sitä vain siksi, että värit oli niin nätit ja kotona sitten huomasin, että sopii tähän juuri eikä melkein :)

    Eliisa: Kiitos! Minäkin olen toistaiseksi jättänyt Paypalin hankkimatta ihan sen takia, että rahat vähän säästyisi ;) Tilailen sitten vaan näistä Visa-paikoista. Malika & Rosaa voin kyllä suositella, yhteydenpito toimii hyvin. Ompele ihmeessä Hannah, siihen ei mene kuin yksi ilta!

    tiinaf: Kiitos! Volkkaritossut on tosiaan kivat omastakin mielestäni :) Eivätkä edes kovin vaikeat ommella. Inspiraation kyllä vaatii, pikkusiskoraukka odottaa edelleen omia tossujaan...

    Piia: Juu, ei noista Alexander Henryn kankaista tiedä minkä valitsisi kun kaikki on niin kivoja :)

    Joy: Kiitos! On ne jotenkin symppiksiä, vaikka tässäkin kankaassa osa näyttää jopa vähän vihaisilta!

    Ilona: Kiitos!

    ~Maria~: Kiitos!

    Paula: Kiitos! Vitsit pääsinpä minäkin sinne joskus paikan päälle kankaita hypistelemään! *kade* ;)

    VastaaPoista
  10. Täältäpäs löytyikin monenlaista mukavaa lueskeltavaa ja kaunista katseltavaa! Tuossakin oikein nousi hymy huulille, kun katselin tuota kuvaa, jossa poikasi on hirvipaita päällä tietokoneen ääressä. On niin tutunoloinen näky. Meilläkin tuollainen hoikka poika, pituuttakin suunnilleen saman verran... Tuo Hannah-tunika on muuten todella kaunis. Malli näyttää kivalta, ja nuo kankaat ovat tosi houkuttelevia! Miten sujuu tilaaminen tuolta Malika & Rosasta? Joutuuko postituskulujen lisäksi varautua muihin kuluihin?

    VastaaPoista
  11. tosi nätti tunika ja kangas on upee

    VastaaPoista
  12. Anette: Kiitos kehuista :)Malika & Rosasta tilaus sujuu tosi helposti kuten useimmista nettikaupoista. Tavarat ostoskoriin ja kassalle :) Visa-kortista annetaan pyydetyt tiedot: numero, voimassaoloaika ja takapuolelta löytyvä turvanumero. Jotkut nettikaupat ohjaavat vielä tunnistautumaan omaan pankkiin, missä käytössä siis omat pankkitunnukset. En muista oliko näin Malika & Rosassa. Ohjeet on joka tapauksessa selkeät. Postikulujen lisäksi M&R näyttää ottavan luottokorttimaksun, mikä on 3,75% ostoksen loppusummasta. Esim. 50 euron ostoksesta siis 1,88. M&R:ssä on myös mahdollista maksaa etukäteen tilille, mikä ei maksa mitään, mutta todennäköisesti oma pankki sitten kuitenkin veloittaa siitä joitain. Itse suosin mielummin Visa-ostoksia, kun niillä saa samaan kauppaan vakuutuksenkin. Visahan maksaa rahat takaisin, jos tavara ei tule :)

    Niina: Kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)