maanantai 15. helmikuuta 2016

Pupunen Sylva ry:n hyväksi

Ompelijat ovat kovasti aktiivisia ihmisiä ja vuoden aikana järjestetäänkin useampia tilaisuuksia osallistua hyväntekeväisyysprojekteihin ommellen niin täällä paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Kaikkiin en ehdi osallistua vaikka mieli tekisikin. Facebookin Saumavara-ryhmän järjestämään huutokauppaan syöpäsairaiden lasten Sylva ry:n hyväksi olen kuitenkin ehdottomasti halunnut aina osallistua. Huutokaupan idea on että harrastajat ompelevat (tai muutkin tekniikat käyvät) jonkin tuotteen ja laittavat ne myyntiin Facebookin huutokauppatapahtumaan. Sieltä sitten kuka tahansa voi käydä huutamassa tuotteen. Huutokaupan jälkeen ostaja maksaa huutonsa suoraan lyhentämättömänä Sylvalle ja myyjä postittaa tuotteen omalla kustannuksellaan suoraan ostajalle. Ryhmään pääsee tästä ja huutokauppahan on tänään 15.2.2016

Minä ompelin tänä vuonna tällaisen pupupaidan. Paitakappaleet oli alunperin jo leikattu omalle pojalle, mutta kas kummaa kun jäivät ompelematta. Mulla aina jää melkein joka koosta jostain syystä yksi vaate ompelematta. Mutta nämä projektit ovat juuri sopivia saada nämäkin vaatteet oikeaan käyttöön. Kangas yksinään oli vähän tylsä, se oli nimittäin suunniteltu kuviollisten housujen kaveriksi. Päätin sitten tehdä etumukseen aplikaation. Pitkällisten googletusten jälkeen päädyin tällaiseen pupuun, joka toivottavasti ei ole ihan suoraan kenenkään kopio, vaikka mallia otinkin monista kuvista.





Liitänpä tähän samalla muistiin myös viime vuotiset Sylva-huutokauppaan ommellut paidat ihan itselle muistiin kun ne jäivät viime vuonna bloggaamatta :)




1 kommentti:

  1. Kivoja paitoja, varsinkin toi pupu paita. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)